Klantenservice medewerker bij Mediahuis

Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€15,26 - €16,53 per uur
Werklocatie
Hybride
SUSA Fotografie2024 49

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor studenten die altijd als eerste up-to-date zijn over het laatste nieuws;
  • Werk flexibel 16 uur per week binnen de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 én zaterdag van 08.00 – 11.00;
  • Wekelijks uitbetaald met een uurloon van €15,26 tot €16,53 per uur*;
  • Hybride werken: vanuit een net gerenoveerd kantoorpand óf jouw studentenkamer;
  • Werken in een jong en gezellig team bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland.
* Het bedrag van €16,53 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15,26 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Mediahuis ben jij als echte mediakenner op de juiste plek. Met jouw communicatie skills help je de bestaande abonnees met hun meest uiteenlopende vragen. Deze vragen kunnen gaan over verhuizingen, niet geleverde kranten, aanbiedingen, en veel meer! Je denkt mee met de klanten en zorgt dat er passende oplossingen aangeboden worden. Wil iemand zijn dagelijkse abonnement opzeggen? Dan weet jij dat er ook een weekendabonnement bestaat. Dit doe je via mail, maar jij hangt ook aan de telefoon! Hier gebruik je de juiste tone of voice om de klant een lach op het gezicht te bezorgen, want je bent pas tevreden al de klant tevreden is.

Bij Mediahuis kom je terecht in een jong en gezellig team, waar een informele sfeer heerst. Vragen over vragen? Dan kan je altijd terecht bij een van je collega’s. Voordat je aan de slag gaat krijg je een goede training zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kan. Met leuke collega’s is op kantoor werken nog nooit zo leuk geweest. Toch liever thuis aan de bak? Ook dat kan in overleg. Naast alle gezelligheid worden er leuke teamuitjes georganiseerd, samen met jouw medestudenten. Dat maakt jou als klantenservice medewerker bij Mediahuis student& mediakenner!

Over Mediahuis

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Regionale Dagbladen en digitale merken. Met hun merken bereiken zij brede doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben zij dankzij regionale merken als Noord-Hollands Dagblad een hechte band met de regio. Het team bestaat uit veel jonge mensen en heerst er een informele werksfeer. Tot slot krijg je bij Mediahuis unieke kennis over kranten en tijdschriften, dat staat goed op je cv!

Jij bent Student&

  • Jij bent een enthousiaste mbo4-, hbo- of wo-student die altijd op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en trends;
  • Jij bent een kei in communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • Jij wilt alles leren over kranten en tijdschriften;
  • Jij bent klantgericht, geduldig en hebt een groot empathisch vermogen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

240715 Logo Zorglokeend
Utrecht 4 - 20 uur €13,68 - €17,64 per uur Op locatie
Kamera Express Logo
Capelle aan den IJssel 8 - 16 uur €13,68 - €14,82 per uur Op locatie