Medewerker Collection team bij BumaStemra

Plaats
Hoofddorp
Aantal uur per week
12 - 16 uur
Salaris
€14,79 - €16,02 per uur
Werklocatie
Hybride
SUSA Fotografie2024 10

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Als medewerker Collection team zorg jij ervoor dat interne openstaande facturen netjes worden afgehandeld;
  • Plan flexibel je eigen werktijden in, gemiddeld 12 uur per week op ma t/m vr tussen 08.00 en 18.00;
  • Wekelijks uitbetaald met een uurloon van €14,79 tot €16,02*;
  • Werk maximaal 50% van de tijd vanuit huis en de rest gezellig op kantoor;
  • Werkervaring opdoen bij dé organisatie op het gebied van muziek.
*Het bedrag van €16,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,79 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als medewerker binnen het Collection team bij BumaStemra werk je in een dynamische omgeving waar je verantwoordelijk bent voor het ontvangen, sorteren, controleren en verwerken van binnenkomende facturen van klanten. Jij zorgt ervoor dat alle facturen die per e-mail worden ontvangen, correct worden verwerkt en intern worden goedgekeurd, zodat deze tijdig kunnen worden betaald. Met jouw scherpe oog voor detail en nauwkeurigheid zorg jij er dus voor dat de financiën bij BumaStemra tip-top in orde zijn. Na een uitgebreid inwerktraject en training on-the-job weet jij precies hoe je elke factuur verwerkt en zorg je ervoor dat deze zorgvuldig wordt afgehandeld. Daarnaast beheer je de mailbox van het Collection team en zorg je ervoor dat vragen en opmerkingen over binnenkomende facturen snel en efficiënt worden afgehandeld.

Kortom, een ontzettend gevarieerde bijbaan waarbij geen dag hetzelfde is! Dat maakt jou als medewerker Collection team bij BumaStemra student& onmisbare alleskunner!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over Buma/Stemra

BumaStemra is een collectieve beheerorganisatie voor muziekauteursrecht en vertegenwoordigt componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. De organisatie zorgt voor een vergoeding voor de makers voor het gebruik van hun muziek op onder andere radio, tv, streamingdiensten, podia en in horeca, winkels en bedrijfsruimtes. Daarnaast promoot Buma/Stemra het Nederlands auteursrecht in zowel binnen- als buitenland. Zo worden bijvoorbeeld Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers een internationaal podium geboden door belangrijke evenementen als Eurosonic Noorderslag en het ADE te ondersteunen. 

Je komt te werken binnen het Collection team op de afdeling Finance, waar veel contact is met klanten. Dit team speelt een cruciale rol in het beheren van de financiën en zorgt ervoor dat BumaStemra op volle toeren kan blijven draaien. De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal, met een focus op samenwerking. Zo worden gezelligheid en resultaten behalen mooi gecombineerd. Het kantoor is gelegen tegenover het treinstation Hoofddorp, wat jou een hoop reistijd scheelt!

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student en minimaal een jaar beschikbaar;
  • Jij beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend;
  • Jij bent communicatief sterk en kunt zelfstandig aan de slag;
  • Jij bent klant- en servicegericht en denkt graag mee met de klant;
  • Jij werkt nauwkeurig en houdt van overzicht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Postnl 250X250 (1)
Den Haag 14 - 24 uur €13,80 - €14,95 per uur Op locatie
Logo Essent
's-Hertogenbosch 16 uur €15,49 - €17,47 per uur Vanuit huis
Logo PGGM
Den Haag 16 uur €18,86 - €22,00 per uur Op locatie