Klantenservice medewerker vluchtelingen ondersteuning bij SOS International

Plaats
Zeist
Aantal uur per week
14 - 28 uur
Salaris
€14,14 - €16,50 per uur
Werklocatie
Op locatie
SUSA Fotografie2024 8

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor hbo- en wo-studenten die stevig in hun schoenen staan;
  • Plan je eigen werktijden in, werk gemiddeld 14-28 uur per week van maandag t/m zondag tussen 08.00 en 15.30 uur;
  • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €16,50* per uur;
  • Goed voor de mens, je cv én je sociale ontwikkeling!
* Het bedrag van €16,50 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering is €15,32 per uur. Exclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld is dit €14,14 per uur (bruto uurloon). Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker vluchtelingen ondersteuning maak jij het verschil voor vluchtelingen in Nederland. Jij biedt een ondersteunende rol voor de veiligheidsregio's in het land die zorgen voor opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Wanneer dat niet lukt in de eigen regio, dan ben jij het aanspreekpunt. Jij kunt helpen met een duurzame plaatsing van de vluchtelingen elders in het land. Het werkproces kent 3 desks:

1) Frontoffice: hier neem je de (geautomatiseerde) aanvragen aan en beoordeelt deze; je belt zo nodig na. Verder komen hier alle telefoontjes binnen. 2) Matching: hier zorg je voor een match met een andere veiligheidsregio. De aanvragen betreffen individuen, gezinnen en groepen. Op deze desk wordt veel heen en weer gebeld en overlegd. Belangrijk is een goede verslaglegging en communicatie naar alle betrokken partijen. 3) Dispatch: hier zorg je voor het regelen van het vervoer naar de nieuwe locatie en weer het informeren van de partijen. Ook hier ben je veel bezig met communicatie en verslaglegging.

Sinds kort is er ook een COA desk waarbij dezelfde ondersteuning wordt geboden maar dan voor asielzoekers. Dit is een combinatie desk waarin alle drie disciplines in één desk zijn ondergebracht. Een hele belangrijke maatschappelijk bijbaan dus! Dagelijks werk je met een energiek en gezellig team vanuit Zeist. Voor lunch wordt gezorgd en vanuit Utrecht Centraal is er een pendelbus beschikbaar voor en na iedere shift. Dat zijn een hoop fijne extra’s, toch?

Over SOS International

SOS International richt zich al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 op het verlenen van hulp en bijstand aan mensen in noodsituaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vluchtelingen die zonder opvanglocatie zitten. Met de betrokken hulpverlening die ze bieden, maken ze echt het verschil, voor gedupeerden én voor hun opdrachtgevers. Wat maakt werken bij SOS International bijzonder? De alarmcentrale is altijd open. 365 dagen per week, 24 uur per dag. Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst. Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student;
  • Jij bent communicatief vaardig en klantvriendelijk;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Jij bent empathisch ingesteld;
  • Jij bent minimaal vier keer in de week beschikbaar voor diensten van 7,5 uur waarvan vrijdag en zaterdag verplicht zijn;
  • Jij bent in staat om weerstandgesprekken aan te gaan.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
  • Werken wanneer JIJ wilt
    Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
  • Met andere studenten
    Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
  • Lekker uitbetaald
    Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
  • Zonder gezeik
    Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Logo PGGM
Den Haag 16 uur €18,86 - €22,00 per uur Op locatie
Logo Ics
Diemen 16 uur €15,90 - €17,22 per uur Hybride
SUSA Logo CMYK Zwart
Utrecht 16 uur €13,87 - €14,98 per uur Op locatie