Onboarding Assistant bij Bitvavo

Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€15,00 - €16,25 per uur
Werklocatie
Op locatie
SUSA Fotografie2024 16

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor hbo- en wo-studenten die interesse hebben in de cryptocurrency;
  • Ga flexibel aan de slag en plan elke week 16 uur beschikbaarheid in van maandag t/m zondag tussen 07.00 en 23.00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €16,25*;
  • Aan de slag op een mooi kantoor aan de gracht;
  • Werken in een snelgroeiend en innovatief bedrijf!
*Het bedrag van €16,25 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als Onboarding Assistant ben jij er verantwoordelijk voor dat klanten helemaal worden gescreend. Aangezien Bitvavo namelijk diensten aanbiedt om traditioneel geld en digitale valuta uit te wisselen, is dit door verschillende wet- en regelgeving namelijk verplicht. Aan jou de taak dus om samen met jouw collega's te zorgen dat deze gegevens goed gecheckt worden en netjes in de systemen worden verwerkt. Doordat jij met veel gevoelige persoonlijke data te maken krijgt, wordt er van je verwacht dat je hier nauwkeurig mee omgaat. Maar met jouw discretie en oog voor detail is dat natuurlijk geen enkel probleem! Bezig met een screening en kom je er even niet uit? Geen probleem! Bij Bitvavo kom je terecht in een gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Zo zorgen jullie er samen voor dat jullie kwalitatief werk leveren en is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! Dus, heb jij zin om meer te leren over crypto terwijl jij jouw bankrekening in het zonnetje zet? Dan zit je bij Bitvavo op de juiste plek!

Over Bitvavo

Bitvavo is een toonaangevend platform in de digitale asset markt, gelegen in het hart van Amsterdam. Het combineert gebruiksgemak met veiligheid en innovatie, waardoor het zowel nieuwkomers als ervaren traders aantrekt. Met een missie om de kloof tussen traditioneel geld en digitale assets te overbruggen, zet Bitvavo zich in voor excellente klantenservice en een veilige handelservaring.Het team achter Bitvavo, bestaande uit ambitieuze professionals, streeft voortdurend naar verbetering en innovatie, passend bij de dynamische wereld van crypto.

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student en ben nog minimaal 12 maanden beschikbaar;
  • Naast studententaal spreek en schrijf jij ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij hebt oog voor detail en hebt bij voorkeur al ervaring met een administratieve baan;
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat discreet om met persoonlijke informatie;
  • Jij houdt ervan om je voor de volle 100% in te zetten.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

FNV 250X250
Utrecht 21 - 28 uur €17,36 - €20,25 per uur Hybride
Logo Rijksoverheid
Den Haag 16 - 40 uur €14,14 - €16,50 per uur Vanuit huis