Klantenservice medewerker bij Fox Reizen

Plaats
Hoofddorp
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€14,54 - €15,75 per uur
Werklocatie
Hybride
SUSA Fotografie 02506

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten die hulp nodig hebben bij hun boeking of vragen hebben over reizen;
  • Flexibele beschikbaarheid: werk 16-40 uur per week;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €15,75*;
  • Werken vanuit huis of gezellig op kantoor;
  • Leuke bijbaan waar je je communicatievaardigheden verder kan ontwikkelen!
*Het bedrag van €15,75 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,54 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker ben jij de persoon die klanten helpt bij het plannen van hun reizen. Je biedt ondersteuning via telefoon, chat en mail om ervoor te zorgen dat de boekingen soepel verlopen. Samen met een jong team van 35 collega's sta jij klaar om vragen te beantwoorden over droomvakanties van Nederland tot Australië. Je beheert zelfstandig boekingen en je voert backoffice taken uit, zoals het verwerken van wijzigingen. Zo zorg jij ervoor dat elke klant met een glimlach aan hun avontuur kan beginnen! Dat maakt jou als klantenservice medewerker bij Fox Reizen student& avonturier.

Over Fox Reizen

Als onderdeel van ANWB Reizen is Fox Reizen een eerlijke en betrouwbare organisatie en bieden ze de kwaliteit die je van een ANWB partner mag verwachten. Fox Reizen staat bekend om het organiseren van onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen. Bij Fox Reizen houden ze van reizen die verder gaan dan een vakantie: ze creëren avontuur! Met een team van 150 collega's streven ze ernaar elke klant een unieke reiservaring te bezorgen. De werkcultuur is open en informeel, en je kunt hybride werken: deels op kantoor en deels thuis. Het kantoor ligt gelukkig op loopafstand van station Hoofddorp, waardoor het goed te bereiken is met het OV.

Jij bent Student&

  • Jij bent communicatief sterk en hebt een passie voor reizen en avontuur;
  • Jij bent hbo- of wo-student en bent beschikbaar van november t/m juni (afhankelijk van je wekelijkse beschikbaarheid);
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Jij kan goed omgaan met verschillende digitale systemen;
  • Jij bent verantwoordelijk en vindt het leuk om mensen op weg te helpen!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.